Trenutno ste na:
 
Vesti sa fakulteta
  Najnovije vesti
 


Povezani sadržaji:
 
Najnovije vesti
Arhiva vesti
 

Navigacija:
 
Početna strana
 







 
VESTI I DOGAĐAJI
NAJNOVIJE VESTIARHIVA VESTI

DODELJENE DIPLOME NA INTEGRISANIM,
OSNOVNIM STRUKOVNIM I MASTER PROGRAMIMA

U Amfiteatru FMN danas su uručene diplome studentima koji su od dana Fakulteta do polovine juna završili svoje studije na integrisanim akademskim, osnovnim strukovnim i master programima.

Diplomu doktora medicine dobilo je 22 diplomca, 1 magistar farmacije , 12 strukovnih fizioterapeuta i 4 strukovne medicinske sestre. Diplome im je uručila prof. dr Nataša Zdravković prodekan za OSS koja ih je pozdravila u ime uprave Fakulteta i čestitala na postignutom uspehu. „Ovo je najveći uspeh koji ste postigli u svom školovanju , naravno imate i sve ostale stepenice ali nikada nećete biti radosniji nego sada. Ovo je i uspeh svih nas koji smo prenosili sva svoja znanja i veštine. Ja ovo smatram i svojim uspehom jer vam predajem jedan od najtežih predmeta na studijama-internu medicinu koju smatram kraljicom medicine i ko uspešno savlada taj predmet taj će sigurno biti dobar lekar“, rekla je prof. Zdravković i pozvala sve diplomce koji žele da dalja naučna i stručna usavršavanja nastave na FMN.

U okviru dodele diploma na master programima danas je zvanje mastera ishrane i suplementacije dobilo 33 kandidata, 4 na master menadžmentu u sistemu zdravstvene zaštite. Prodekan za MAS FMN i član Nacionalnog Saveta za visoko obrazovanje prof. dr Nebojša Zdravković pozdravio je i čestitao svim diplomcima podsećajući da su master studije na FMN zaživele uvođenjem master menadžmenta u sistemu zdravstvene zaštite pre sedam godina a da su onda akreditovani i master programi regenerativna medicina i ishrana i suplementacija. On je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je master menadžment u sistemu zdravstvene zaštite kojim rukovodi do sada uspešno završilo preko 100 studenata od kojih su mnogi uspešni rukovodioci zdravstvenih ustanova kao i da je master ishrana i suplementacija program koji od početka beleži rekordno interesovanje i maksimalnu popunjenost upisne kvote. „Dobra vest je da smo podneli zahtev za akreditaciju Nacionalnom akreditacionom telu i da očekujemo da nam ovih dana stigne odluka o reakreditaciji na 7 godina. Do sada je preko 300 studenata upisalo a mnogi i završili naše master studije što pokazuje da su programi dobri i da dobijaju praktična znanja koja mogu da primene“, rekao je prof. Zdravković.

Diplome na master programima uručili su prof. dr Nebojša Zdravković i prof. dr Vladimir Živković rukovodilac master programa ishrana i suplementacija.








Zbog promene SSL protokola u nonSSL, povremeno može doći do neispravnosti linkova na stranicama, u tom slučaju probajte bez protokola https://. Izvinjavamo se na svim mogućim smetnjama.