Тренутно сте на:
 
Вести са факултета
  Најновије вести
 


Повезани садржаји:
 
Најновије вести
Архива вести
 

Навигација:
 
Почетна страна
 







 
ВЕСТИ И ДОГАЂАЈИ
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИАРХИВА ВЕСТИ

ДОДЕЉЕНЕ ДИПЛОМЕ НА ИНТЕГРИСАНИМ,
ОСНОВНИМ СТРУКОВНИМ И МАСТЕР ПРОГРАМИМА

У Амфитеатру ФМН данас су уручене дипломе студентима који су од дана Факултета до половине јуна завршили своје студије на интегрисаним академским, основним струковним и мастер програмима.

Диплому доктора медицине добило је 22 дипломца, 1 магистар фармације , 12 струковних физиотерапеута и 4 струковне медицинске сестре. Дипломе им је уручила проф. др Наташа Здравковић продекан за ОСС која их је поздравила у име управе Факултета и честитала на постигнутом успеху. „Ово је највећи успех који сте постигли у свом школовању , наравно имате и све остале степенице али никада нећете бити радоснији него сада. Ово је и успех свих нас који смо преносили сва своја знања и вештине. Ја ово сматрам и својим успехом јер вам предајем један од најтежих предмета на студијама-интерну медицину коју сматрам краљицом медицине и ко успешно савлада тај предмет тај ће сигурно бити добар лекар“, рекла је проф. Здравковић и позвала све дипломце који желе да даља научна и стручна усавршавања наставе на ФМН.

У оквиру доделе диплома на мастер програмима данас је звање мастера исхране и суплементације добило 33 кандидата, 4 на мастер менаџменту у систему здравствене заштите. Продекан за МАС ФМН и члан Националног Савета за високо образовање проф. др Небојша Здравковић поздравио је и честитао свим дипломцима подсећајући да су мастер студије на ФМН заживеле увођењем мастер менаџмента у систему здравствене заштите пре седам година а да су онда акредитовани и мастер програми регенеративна медицина и исхрана и суплементација. Он је изразио задовољство чињеницом да је мастер менаџмент у систему здравствене заштите којим руководи до сада успешно завршило преко 100 студената од којих су многи успешни руководиоци здравствених установа као и да је мастер исхрана и суплементација програм који од почетка бележи рекордно интересовање и максималну попуњеност уписне квоте. „Добра вест је да смо поднели захтев за акредитацију Националном акредитационом телу и да очекујемо да нам ових дана стигне одлука о реакредитацији на 7 година. До сада је преко 300 студената уписало а многи и завршили наше мастер студије што показује да су програми добри и да добијају практична знања која могу да примене“, рекао је проф. Здравковић.

Дипломе на мастер програмима уручили су проф. др Небојша Здравковић и проф. др Владимир Живковић руководилац мастер програма исхрана и суплементација.








Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.