Тренутно сте на:
 
Вести са факултета
  Најновије вести
 


Повезани садржаји:
 
Најновије вести
Архива вести
 

Навигација:
 
Почетна страна
 







 
ВЕСТИ И ДОГАЂАЈИ
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИАРХИВА ВЕСТИ

ОДРЖАНО ПРЕДАВАЊЕ НА ТЕМУ БОЉЕГ КВАЛИТЕТА ЖИВОТА


Rajesh Jain, велики и утицајни предузетник из Индије са сарадницима, на позив Факултета медицинских наука посетио је наш Факултет где је најпре разговарао са деканом проф. др Владимиром Јаковљевићем а затим одржао предавање студентима о бољем квалитету живота и могућностима за повезивање индустрије и науке. Компанија коју води господин Jain , како сам каже се дуго година бави научним истраживањима а њена достигнућа утичу на бољи квалитет живота људи. То је и била тема предавања која је он одржао нашим студентима. Декан Јаковљевић је подсетио да ФМН у овом тренутку имамо преко 150 студената из Индије и да је изузетно важно што је господин Jain , који је власник једне од највећих бајотек компанија на свету и који је међу првих 40 најмоћнијих људи на свету на Форбсовој листи најбогатијих људи.

Иначе Rajesh Jain је доктор филозофије, члан је Националног комитета Индије за биотехнологију а био је у Управном одбору Националног Института за фармацеутска истраживања Индије и један је од 40 најутицајнијих људи на свету у области фармације.





Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.