Тренутно сте на:
 
Вести са факултета
  Најновије вести
 


Повезани садржаји:
 
Најновије вести
Архива вести
 

Навигација:
 
Почетна страна
 


 
ВЕСТИ И ДОГАЂАЈИ
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИАРХИВА ВЕСТИ

ФАКУЛТЕТ МЕДИЦИНСКИХ НАУКА ДОБИО СЕРТИФИКАТ ISO 9001:2015
- ПРИЗНАЊЕ ЗА ИЗВРСНОСТ У УПРАВЉАЊУ КВАЛИТЕТОМ

Сертификација ISO 9001:2015 потврђује преданост факултета ка пружању квалитетног образовања и услуга

Факултет медицинских наука у Крагујевцу са поносом објављује да је постао носилац престижног сертификата ISO9001:2015 којим се потврђује да наш факултет примењује систем менаџмента према захтевима стандарда ISO 9001:2015 у областима: Високо образовање и остале помоћне активности и едукације, експертско консултантске делатности, услуге научно истраживачке делатности и издаваштва.

Реномирано интернационално сертификационо тело TÜV AUSTRIJA потврђује посвећеност ФМН према изврсности у пружању квалитетног образовања и услуга студентима, наставном особљу и другим заинтересованим странама.

Сертификат ISO 9001:2015 је међународни стандард који поставља захтев за систематско и ефикасно управљање квалитетом у организацијама. Факултет је прошао кроз свеобухватни процес сертификације, који је укључивао оцену свих аспеката рада факултета који се односе на квалитет, укључујући планирање наставних програма, праћење и процену резултата учења, подршку студентима, управљање наставним особљем и инфраструктуром.

Одобрење сертификата ISO 9001:2015 за факултет има многе предности. Прво, сертификација потврђује да факултет следи међународно признате стандарде управљања квалитетом, што додатно јача поверење студената, родитеља и других заинтересованих страна у квалитет образовања које факултет пружа. Такође, сертификација пружа основу за стално унапређење процеса рада факултета, идентификовање и решавање проблема, као и постизање континуираног побољшања у свим областима.

Проф. др Владимир Јаковљевић, декан факултета, изразио је задовољство добијањем овог признања: "Добијање сертификата ISO 9001:2015 представља значајан корак за наш факултет. То је резултат нашег константног труда и посвећености пружању квалитетног образовања нашим студентима. Сертификација ће нам помоћи да даље унапређујемо наше процесе рада и одржимо висок ниво квалитета у свим областима деловања факултета."

Факултет је одлучан да настави са континуираним унапређењем система управљања квалитетом како би остао лидер у области високог образовања. Сертификација ISO 9001:2015 је потврда да факултет тежи изврсности у свом раду и да је посвећен пружању квалитета и задовољства свим својим корисницима.

Као носилац сертификата ISO 9001:2015, факултет је поставио високе стандарде у образовању и створио снажну основу за континуирано унапређење. Ова достигнућа ће сигурно привући још већи број талентованих домаћих и страних студената и признање од стране партнерских институција, додатно јачајући репутацију факултета као лидера у области образовања.

Сертификат можете погледати овде


Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.