Trenutno ste na:
 
Master ishrana i
  suplementacija
 

AKADEMSKI
kalendar


Povezani sadržaji:

Navigacija:
 
Početna strana
 


 
INFORMACIJE
IZ STUDENTSKE SLUŽBE

INFORMACIJETERMINI
predavanja, vežbi,
konsultacija, nadoknada
RASPOREDI
ispita,
kolokvijuma
REZULTATI
ispita, testova
ARHIVA

 

KONAČNA RANG LISTA KANDIDATA KOJI SU KONKURISALI ZA UPIS NA MASTER AKADEMSKE STUDIJE - Ishrana i suplementacija za školsku 2023/2024.


Konačnu rang listu kandidata koji su konkurisali za upis na master akademske studije - Ishrana i suplementacija možete pogledati ovde.


IZMENJENU PRELIMINARNU RANG LISTA KANDIDATA KOJI SU KONKURISALI ZA UPIS NA MASTER AKADEMSKE STUDIJE - Ishrana i suplementacija za školsku 2023/2024.


Izmenjenu preliminarnu rang listu kandidata koji su konkurisali za upis na master akademske studije - Ishrana i suplementacija možete pogledati ovde.


PRELIMINARNA RANG LISTA KANDIDATA KOJI SU KONKURISALI ZA UPIS NA MASTER AKADEMSKE STUDIJE - Ishrana i suplementacija za školsku 2023/2024.


Preliminarnu rang listu kandidata koji su konkurisali za upis na master akademske studije - Ishrana i suplementacija možete pogledati ovde.


KONKURS ZA UPIS NA MASTER AKADEMSKE STUDIJE ISHRANA I SUPLEMENTACIJA
u školskoj 2023/2024. godini

Na master akademske studije Ishrana i suplementacija Fakulteta medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu može se upisati ukupno 48 samofinansirajućih studenata.

Na master akademske studije Ishrana i suplementacija mogu se upisati lica sa:

 • - završenim osnovnim akademskim studijama u ostvarenom obimu od najmanje 240 ESPB (medicinski fakultet, farmaceutski fakultet, stomatološki fakultet, fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, biolog, molekularni biolog)

 • - integrisanim akademskim studijama u ostvarenom obimu od 300 ESPB (doktor medicine, magistar farmacije, magistar farmacije medicinski biohemičar, doktor stomatologije)


 • Kompletan tekst konkursa možete pogledati ovde


  UPUTSTVO ZA PRIJAVU, IZRADU I ODBRANU MASTER RADA


  Uputstvo za prijavu, izradu i odbranu master rada možete pogledati ovde.

  Ostale informacije možete pogledati u ARHIVI VESTI ovde.

  Zbog promene SSL protokola u nonSSL, povremeno može doći do neispravnosti linkova na stranicama, u tom slučaju probajte bez protokola https://. Izvinjavamo se na svim mogućim smetnjama.