Тренутно сте на:
 
Конгрес студената
  52. конгрес студената
 биомедицинских наука
 Навигација:
 
Почетна страна
  

У организацији Медицинског факултета Универзитета у Крагујевцу од 28.04.- 02.05.2011 у Будви, у хотелу „Словенска плажа“ одржан је 52. Конгрес студената биомедицинских наука Србије (са интернационалним учешћем).

Од 1959. године то је деценијама био конгрес студената медицине и стоматологије да би последњих година постао конгрес студената свих факултета из групације биомедицинских наука са територије Србије уз учешће факултета са простора некадашње СФРЈ.

Своје прво учешће на овогодишњем Конгресу забележио је Факултет ветеринарске медицине из Београда. Скоро 900 учесника на преко 50 сесија током три дана главног програма представљало је своје радове пред пажљивим комисијама са тенденцијом да буду научно нови и адекватно представљени. Из просечних 10-20 учесника по сесији издвојени су најбољи и награђени дипломама.

Програм Конгреса додатно је учињен интересантним гостујућим предавањима др Саше Плећевића (,,Др Филгуд''- ,,5-0-5: формула за здрав живот'') и др Владимира Штрбака из Словачке (,,Specific features of osmotically-induced secretion’’) одржаним 29.04. и 30.04.

Академци биомедицинске заједнице умели су на прави начин да искористе слободне тренутке и да у дневним и нарочито ноћним сатима уживају у благодетима класичног Медитерана.

Чак ни киша која је већи део времена прво претила а затим и падала није успела да омете организована и спонтана дружења потпомогнута духом древне Будве и згодним уређењем Хотела ,,Словенска плажа''.

Све је завршено уз жеље за новим и још успешнијим виђањима на будућим конгресима и Медицинијади која је за само пар дана заказана на истом месту.

 

 

ДАТУМ И МЕСТО ОДРЖАВАЊА КОНГРЕСА

Датум одржавања 28. 04. - 02. 05. 2011.

Место одржавања: Будва, Хотел „ Словенска плажа“

 

ПРОГРАМ КОНГРЕСА

Програм конгреса можете скинути овде
(НАПОМЕНА: Ради лакшег сналажења садржај програма је улинкован)

 

ПОЛАЗАК УЧЕСНИКА КОНГРЕСА
СА МЕДИЦИНСКОГ ФАКУЛТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ

Полазак учесника конгреса је 27.05.2010. у 20.00 часова, испред Хале Језеро.